keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Syksyn suloisimmat myyjäiset lähestyvät!


Halloween-teemainen Crème de la Garderobe on jo ensi sunnuntaina! Myyjäisissä on tarjolla vanhaa ja uutta, brändiä ja itsetehtyä. Myynnissä on myös Cloudberry Ladyn tuotteita, joten nyt on entistä enemmän syytä käydä katsastamassa Crèmen kauhistuttavan sokerinen tunnelma! :)

Tämä ihastuttava tapahtuma pidetään sunnuntaina 6.11.2011 helsingissä kahvila Villipuutarhassa Kaarlenkatu 13:ssa. Sisäänpääsy on 3 € ja se sisältää karmaisevan tervetuliasteen. 
Lisätietoja ja tapahtumasta ja K-18 iltaohjelmasta löytyy Crémen blogista ja facebook-sivulta.

Cloudberry Ladyn tuotteet ovat samanhintaisia kuin nettikaupassakin, villipuutarhan myyjiltä perimästä 10% provikasta huolimatta! Edellä mainitusta syystä johtuen teapartyissa jaetut alennuskupongit eivät valitettavasti ole voimassa tapahtumassa. :/


Nähdään Crémessä! <3


Halloween themed Crème de la Garderobe event is this Sunday! You can find girly, cutesy and horribly sugary stuff at this fair for all kinds of  frill-lovers. The event is held 6th of November at café Villipuutarha. Their address is Kaarlenkatu 13 Helsinki. The entrance fee is 3 € and a horrifying welcome tea is included in the price.

We are happy to announce that Cloudberry Lady items are also available at Créme!

Hope to see all you little vampires at this terribly sweet event! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti