torstai 3. marraskuuta 2011

Laululintu collection!

Laululintu mallisto on vihdoin valmis sekä kuvattu, se saapuu nettikauppaan aivan lähiaikoina! Uutta mallistoa on myös myynnissä Crème de la Garderobe tapahtumassa, joten pidä huoli että tulet paikalle, sillä nopeat syövät hitaat! Tässä hieman tuotekuvia Laululinnusta.

The Laululintu-collection is finally finished! It will arrive to our webshop soon! The new collection is also available at this weekends Crème de la Graderobe event, so be sure you'll be there since some items might get sold out! Here's some product pics of the Laululintu.

There's a flock print on the grey Laululintu dress so that the print has a lovely velvet surface.

White and brown dresses are foil printed for a beautiful golden shine.


Lalulintu skirt comes in blue x black x silver and green x off white x gold.

Our handsome new model! ^ .~

4 kommenttia:

 1. Näyttää tosi ihanalta tuo uusi mallisto, olisi myös kiva nähdä lähikuvaa printistä<3!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti! Lisäsin vähän lähempää otetun kuvan, toivottavsti siitä erottuu printti edes jotenkin. Ruskeassa ja valkoisessa mekossa printti on hivenen erilainen tekniikasta johtuen (ei aivan yhtä tarkka kuin tämä flokkipainettu).

  VastaaPoista
 3. Ihastuin printtiin, sillä se tuo mieleeni fantasian, josta pidän. Printti näyttää tosin epäselvältä kuvissa, mutta ehkäpä tietokone pikselöittää kuvat. Pidän eniten musta x sininen-yhdistelmästä. Sääli, että mekkoset ja hamoset ovat liian kalliita kukkarolleni. Toivottavasti saan kuitenkin joskus käsiini mahdollisesti. :3
  Minun mielestäni olisi myös hienoa, jos tekisit joskus hieman monimutkaisempia mallistoja, mutta tämähän on sinun tyylisi. :D

  VastaaPoista
 4. Voi kiitoksia! Ihana kuulla! <3 Osasyy epäselviin printteihin on myös huono kuvaaja. :P Eivät nuo printit toki ole todellisuudessa mitenkään epäselviä.^^ Kokeile myös klikata kuvia isommaksi, ainakin tällä koneella printit nättävät huomattavasti selkeämmiltä isoissa kuvissa. :)
  Olisi ihana jos saisin hinnat jotenkin pienemmiksi! Harmi että jo nyt ne ovat aivan liian alhaiset (saa nähdä kuinka kauan voin vielä pitää hintoja näin alhaalla, on hyvin todennäköistä että jos jatkan näillä hinnoilla loppu tulee hyvin pian D: ).

  Olen monesti ajatellut tekeväni jotain monimutkaisempaakin mutta juuri hinta on yksi syy miksi pyrin karsimaan hieman koristuksissa. Toki tällaiset simppelimmät mallit ovat myös enemmän omaan makuuni: jos on valmiiksi hirveästi tavaraa on vaikea koordinoida asua eritavoin, jos on vähemmän voi asusteilla helposti tehdä näyttävämmän tai vähän hillitymmän kokonaisuuden. :D

  VastaaPoista