sunnuntai 19. elokuuta 2012

Lolita Convention 2012 in Paris!

Heippa hei!

Hetken mielijohteesta päätimme lähteä myymään Pariisiin Lolita Conventioniin heinäkuun alussa. Lisäksi Clouderry Ladya pyydettiin osallistumaan myyjien muotinäytökseen ja mielelläänhän me siihen osallistuttiin kun niin kauas tuli lähdettyä. :) Tässä ekassa postauksessa kuvia Conventionista ja seuraavassa video ja kuvat muotinäytöksestä.Conventionissa oli myös kirppis. Vain muutama ihminen päästettiin kerrallaan sisään!

Ostaakaa kasseejaa! Meduusat hohtavat pimeässä! Ja Sparkly Space Attack sai uuden värin!

Osaa pantsuista on vielä kaupan! :)


Ihanat Butterfly Paradisen neidot olivat vastapäisessä pöydässä. <3

Nämä neitokaiset myivät tosi kivoja koruja, etenkin laserlaikatut kissat olivat ihania!

Myynnissä oli myös Victorian Maidenia, Seraphimia ja Chantillya joka osallitui myös maanantain muotinäytökseen! Otin molempina päivinä kuvan Chantillyn Fumikon kanssa sillä hän on vain niin ihana! <3 Kuvaa ei tule koska hullu fanityttö- ilmeeni voi säikäyttää liiaksi. :D

Uudet käyntikortit...


...menivät Iiran tukkaan. :D                      
  Iira oli myymässä viereisessä pöydässä ihania päähineitään!

Myyjät saivat ilmaista ruokaa ja niin paljon teeta tai kahvia kuin vain tahdoimme! <3 Parin tunnin  välein joku tuli aina kysymään tarvitsemmeko jotain, mitä palvelua!! :)
We got a crazy idea to go to the Lolita Convention in Paris to sell our stuff! We got also invited to participate the vendors fashion show and of course we wanted to! :) On this first post there's some pics of the event and on next one will be pics and video of  the fashion show. 

Unfortunately Japan Expo and some brand teaparties were at the same time which showed at the amount of the participants. :/ But we get to meet some really awesome people and designers! Girls from Butterfly Paradise were super kind and I really hope to meet them again! The sweet ladies at the guiq'chaq stand were also helpful and we had nice chat with them. And I got to meet Chantilly's Fumiko Kawamura! *-* There were quite many Finnish lolitas at the convention which was kind of funny. :) But it was nice to have some familiar faces there. We also met some lovely  French lolitas with whom we went to eat at the evening. I just love to meet lolitas from all around the world! Thank you all for a great convention! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti