tiistai 20. joulukuuta 2011

Ofelia Market

Jouluinen Ofelia Market pidettiin Helsingissä pari viikkoa sitten 10-11.12.-11. Cloudberry Lady osallistui tapahtumaan myyjänä sekä myyjien muotinäytökseen neljällä asulla. Aluksi muutamia kuvia Ofelia Marketista ja lopuksi kuvat ja video muotinäytöksestä.


Koska kyseessä oli joulu-ofelia laitoimme pöydän kulmaan valot tuomaan jouluista tunnelmaa. <3

Käyntikortit olivat tällä kertaa talveen sopivan kuparin värisiä, Toni ystävällisesti leikkasi kortit kun ei kotona ehditty. :) Hän myös liimasi timangit kortteihin! :D

Uusien pantsujen printti! Pantsut myivätkin todella hyvin ja jäljelle jäi vain yhdet valkoiset pantsut sinisellä printillä!

Olimme myymässä yläkerran aulassa, vaikka paikka oli huono oli mukavaa kun kerrankin oli istumatilaa riittämiin ja muutkin saattoivat istahtaa jutustelemaan kanssamme!^^


Ofelia Market was held at Helsinki couple weeks back. Cloudberry Lady attended to the event as a seller but we also attended the vendors fashion show on both days with 4 outfits! We brought our brand new bloomers to the event and only one was left to take back home! Above you can see some of the pics taken at the event and below is the shots and video of our part of the show.


Here's Moona with a bit steamy take on the laululintu dress.


Minja looked absolutely stunning on this velvet dress featuring bird-skulls!


Laura wearing a jacket, hat and gloves from our new winter collection. <3


Kati looked like a porcelain doll in this outfit!


This is from the second day, just wanted to show you those leg-thingies since I didn't manage to sew all the buttons to them before the show on first day.
Elina was kind enough to replace Minja on the second day! <3

Here's all the models on stage!


Mielestäni näytös onnistui ehkäpä paremmin kuin mikään muu näytöksemme, olin aivan mielettömän onnellinen näytöksen jälkeen. Kiitos teille kaikille jotka osallistuitte näytöksen järjestämiseen ja iso kiitos myös yleisölle!^^

12 kommenttia:

 1. Jee mallina oli ihan super kivaa olla ja itsellenikin jäi sellanen fiilis että koko homma meni täysin nappiin. Jotenkin kaikki vaatteet, musa, fiilis ja mallit meni tosi hyvin yhteen! Vaikka en itse sunnuntaina päässyt, Elina hoiti homman mahtavasti kotiin. Kiitos tosi paljon että sain mallata ja toivottavasti pääsen toistekin! (tekstistä korjaan vaan että olen näköjään tuolla ylempänä Monja xDD)

  VastaaPoista
 2. Näytös oli ihan mahtava! :)
  Tässä se hieman lähempää ^^ http://www.youtube.com/watch?v=qpilIljXvk0

  Laitan koko ajan lisää videoita Ofeliasta, ne löytyy kaikki mun blogista:
  http://ramblingswithme.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ohops mikä moka! :D Korjaan heti! <3 Kiva kuulla että sullakin oli kivaa ja tottakai haluun sut uudestaan malliks! <2

  James: kiitos kovasti! <3 Mukava nähdä näytös lähempää, itse näin sen molemmilla kerroilla yläkerrasta. :)

  VastaaPoista
 4. Auts, kun on suloinen uusi mallistosi. (:
  Saisiko Cloudberry Ladya mainostaa virtuaalisessa lehdessä? :)
  Hän, joka ei osaa päättää nimeään

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos! <3
  Tottakai saa! Kiitos!^^

  VastaaPoista
 6. Entäpä saako tähän Cloudberry Ladyn mainokseen käyttää Cloudberry Ladyn kuvia? :3
  Hän, joka ei osaa päättää nimeään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Oletkos saanut juttua tehtyä? Kiinnostaisi kovasti päästä sitä tiirailemaan. :D

   Poista
 7. Joo, kyllähän se käy.^^ Laitatko jotain linkkiä tai viestin jossa voisin tiirailla juttua? Kiinnostaisi kovin! :P

  VastaaPoista
 8. Laitan toki. Älä järkyty, jos mikään ei ole niinkuin odotit! ;D
  Mikä vuosi Cloudberry Lady alkoi myymään tuotteitaan? (:
  Hän, joka ei osaa päättää nimeään

  VastaaPoista
 9. Ei mitään paineita! :P
  Hmm, pistitpä pahan! Aikoinaan meitä eksyi joukko lolitoja samalle vuosikurssille hämeen ammattikorkeaan opiskelemaan vaatesuunnittelijoiksi. Meillä on aina kauheasti hulluja ideoita ja joskus keksittiin että olisi kiva perustaa oma yritys joka myisi lolitavaatteita persoonallisella designilla, sillä sellaista yritystä ei vielä suomessa ole. (Nykyään ei taida olla oikeastaan mitään lolitavaatteita myyviä puljuja suomessa.) Lopulta idea alkoi tuntua niin hyvältä että päätin perustaa Cloudberry Ladyn opiskelujen oheen, ajattelin että pääsisin mukavasti soveltamaan oppimaani käytännössä. Lisäksi ajattelin että meillä kaikilla on niin paljon hyviä ideoita että pystyisimme tuomaan jotain uutta ja mielenkiintoista lolitamaailmaan tarjolle. Vieläkään homma ei ole ihan siinä pisteessä kuin toivoisin mutta ehkäpä sinne ollaan matkalla. :)

  VastaaPoista
 10. Terriblessä lukee, että olet aloittanut vuonna 2010 kesällä. Onkohan se oikein? (':

  VastaaPoista
 11. Nettikauppa avattiin silloin, tai oikeastaan keväällä se taisi aueta. :) Mutta Cloudberry Lady on aloitettu reilu vuosi aiemmin, keväällä 2009.

  VastaaPoista