tiistai 4. joulukuuta 2012

The season for Christmas fairs is here!

Heipparallaa! Hieman päivitystä Cloudberry Ladyn loppuvuoden ohjelmasta siis tässä. ^^

Ensimmäisenä ohjelmassa on hieman erilaisemmat joulumyyjäiset nimittäin Ofelia Market!
Ihana Ofelia Market on katumuotiin erikoistunut myyjäistapahtuma, joka järjestetään vuosittain Helsingissä ja Tampereella. Nyt Ofelia Market on jälleen Helsingissä, aikaisemmista poiketen yksipäiväivenä tapahtumana. Ohjelmaa on tälläkertaa luvassa paljon, muotinäytöksiä on peräti kolme kappaletta ja muutakin upeaa ohjelmaa on lavalle tulossa.

Sisäänpääsy on ilmainen, joten nyt todellakin kannattaa tulla mukaan karkeloon!
Cloudberry Ladykin on mukana menossa, sillä jaamme tapahtumassa pöydän ihanan Crème de la Garderoben kanssa. Lolitoillekin on siis takuulla löytöjä luvassa. ;)

Nähdään tänä sunnuntaina!

Cloudberry Lady is sharing a stand with the lovely Crème de la Garderobe at the alternative fashion fait Ofelia Market this Sunday at Helsinki!
Cloudberry ladyn voi bongata myös Tampereelta, Särkänniemen joulun käsityötorilta! 
Clouderry lady on paikalla 15.-16.12, silloin on myymässä myös iki ihana korutaitelija Kuusade, joten jos syötävän suloiset joululahjat ovat hankintalistalla kannattaa suunnata kohti Delfinaarion aulaa. :3

If you can't make it to Helsinki, don't worry, Cloudberry lady is coming to Tampere too! 
A week after the Ofelia Market (15.-16.12). we are attending the Särkänniemi Christmas fair held at the lobby of the Dolphinarium. The fair is open from 11.00 to 16.00 on both days, the lovely jeweller Kuusade is also attending so if your wishlist includes sweet things this is the place to come! :)